ORDU / KORGAN - Yenipınar Prof. Dr. Mahmut Esad Coşan Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ile ilgili şiir yarışmasında İlçe 3.'sü olan öğrencimiz Hayrunnisa Bolgı'ya hediyesini, Korgan Belediye Başkanı Sayın Tuncay KİRAZ takdim etti. Öğrencimizi ve danışman öğretmenlerimiz tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinlikleri dahilinde okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir. Bilgi yarışmasını kazanan 7/B sınıfını tebrik ederiz.

Mrt

2021-2022 yılından itibaren okulumuzda uygulanan "Ayın Sınıfı" projesi ile öğrencilerimiz, sınıflarının temizliği ve düzeni konusunda bir yarış sürdürmektedir. Her hafta koordinatör öğretmenlerimiz Uğur Can BULUT ve Murat KARABULUT sınıfları kontrol ederek puanlama yapmaktadır. Ay sonunda en yüksek puanı alan sınıfımız "Ayın Sınıfı" seçilmektedir. "Ayın Sınıfı" olan sınıf belirlenmiş olan ödülleri kazanmaktadır. Proje dahilinde Şubat ayında birinci olarak ödülü alan sınıf 5/A sınıfı olmuştur. Öğrencilerimizi ve sınıf rehber öğretmeni Mücahit SÜR'ü tebrik ederiz.

Şbt

Okul içersiindeki sosyal faaliyetleri artırmak, öğrencilerde okul sevgisini artırmak ve öğrenciler arasındaki iletişimi artırmak amacıyla spor turnuvaları yapıldı. Kız-Erkek Futbol, Kız-Erkek Voleybol, Masa Tenisi, Ayak Tenisi ve Atletizm alanlarında turnuvalar yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzun bahçesine unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımız için oyun alanları çizilmiştir. Sek-Sek, Dokuztaş, SOS, Yakan Top, Köşe Kapmaca gibi geleneksel oyunlarımızın yanında eğitsel olarak kullanılabilecek çizimler de yapılmıştır. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, okul bahçesinde daha güzel vakit geçirmekte ve öğrencilerimizin okul sevgisi artmaktadır.