ORDU / KORGAN - Yenipınar Prof. Dr. Mahmut Esad Coşan Ortaokulu

Yenipınar Prof. Dr. Mahmut Esad Coşan Ortaokulu

YENİPINAR MAH. HEMÜTLÜ KÜME EVLERİ NO 104 İÇ KAPI NO KORGAN / ORDU
Vizyon
Vizyonumuz; okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını arttırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.
Misyon
Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Bu nedenle: - İlgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve çalışma hayatına hazırlanmaları; - Bilgiye ulaşma yollarını bilen, bilgiyi sınıflayabilen, üretebilen, iletişim kurabilen fertler olmaları; - Kendine güveni olan, bağımsız, özgürce davranabilen, düşünmeye ve gelişmeye açık olmaları; - Bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden güçlü ve sağlam bir nesli temsil etmeleri; - Geleceğin aydınlık Türkiye´sine damgasını vuracak Atatürkçü, laik, barışçı, çevreci ve insan sevgisiyle dolu olmaları; - Bilim, sanat ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmeleri; - Değişmeye ve gelişmeye açık; yurt ve dünya sorunlarına duyarlı; yaratıcı, yenilikçi olmaları hedeflenmektedir.
Başarılar
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIŞMALARI 29 EKİM ŞİİR YARIŞMASI´NDA ÖĞRENCİMİZ BURAK CÜR İLÇE 1. OLDU. 29 EKİM ŞİİR YARIŞMASI´NDA ÖĞRENCİMİZ SEMANUR IRMAK İLÇE 3. OLDU.
GİRİŞ: 8.45 ÇIKIŞ: 15.10
İlçe Merkezi
Sportif Etkinlikler
2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Bilek Güreşi Gümüşhane Bölge Müsabakaları sonucunda öğrencilerimizden 65 kg. Melike ARZIK sol kol bölge 1.si, 60 kg. Nisanur KARAER sağ kol bölge 2.si olmuşlar ve Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmışlardır. 2016-17 YILINDA MASA TENİSİ YILDIZLAR TAKIM MÜSABAKALARINDA FATSA BÖLGE ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK. ARALIK AYINDA İL FİNAL KARŞILAŞMALARINA KATILDIK.